Een compleet portfolio

Training Center

PRIDIS, Value add voor MKB en Enterprise

Data & inschrijven

Wilt u ook eens kennis maken met de Pridis producten?

Met de samengang met Pridis, is ons portoflio uitgebreid met een aantal unieke producten. Hiermee kunt u zich als partner van Televersal onderscheiden in de markt. De Pridis producten sluiten naadloos aan op ons bestaande portfolio van Avaya, Unify maar ook Tele2, Jabra en vele anderen. Wij willen u graag informeren over de mogelijkheden van de Connecsy Enterprise, Florin en Mobile Device Management.

Connecsy Enterprise: Onder de naam Connecsy Enterprise levert Pridis een Windows based unified attendant console voor telefonisten en contactcenter medewerkers, welke inspeelt op de hedendaagse problematiek van mobiliteit en bereikbaarheid van medewerkers. Connecsy Enterprise is ontwikkeld voor meerdere platformen waaronder Microsoft Lync,maar past ook uitstekend in multi vendor omgevingen.

Florin: Met Florin vult Pridis een vraag in voor Telecom Expense Management waarbij cost control voor vaste en mobiele telefonie, telefonische bereikbaarheid en mobile device management centraal staan. De klant heeft hierbij de keuze voor het enterprise model of een SaaS model.

Mobile Device Management en Filr: Met de module Mobile Device Management is de installed base aan mobile devices centraal te managen o.a. in settings, synchronisation en software control. In de module MDM kan op basis van een gekozen bedrijfspolicy de mobile devices naar toegangsrecht worden gemanaged . Met de Filr heft u toegang tot al uw files op welk device u ook maar wilt.

Agenda

09:00 Welkom door Frank de Schrijver en Marcel Derks
09:15 Connecsy Enterprise door Henk Dick
10:15 Pauze
10:30 Florin door Ronald Wijnands
11:30 Mobile Device Management door Sander Visser
12:30 Lunch

Kosten euro 0,-

Meer weten?

Stel je vraag via de button of bel naar 0413-72 42 00