Een compleet portfolio

Training Center

Vudel Koningsfest

Data & inschrijven

Let op:
- Geef bij jouw inschrijving a.u.b. in het opmerkingenveld aan wat jouw kledingmaat is (S,M,L,XL,XXL).
- Maximaal 2 inschrijvingen per bedrijf. Extra aanmeldingen worden op een wachtlijst gezet!

Zoals iedereen wel weet, komen wij uit het Brabantse land en hebben wij hier in het zuiden des lands een aantal tradities. De belangrijkste traditie is toch wel het carnavalsfeest wat we hier ieder jaar uitbundig vieren.

In Veghel starten we sinds een aantal jaren op donderdag met het “ Vudel Koningsfest”. Deze avond wordt gekenmerkt door Duitse invloeden en is dit jaar op donderdag 28 februari 2018. We beginnen de avond met een goed bord eten, gevolgd door pullen bier, met optredens van diverse artiesten. Veel Veghelse bedrijven grijpen deze avond aan om relaties kennis te laten maken met het fenomeen Carnaval. Dit jaar gaan wij er met een select gezelschap van 80 personen ook naartoe en dit doen we in samenwerking met onze leveranciers: Gigaset (Pro en consumer), Unify, Mitel, Netgear, Jabra en ClearVox. 

We mogen jou en een collega een volledig verzorgde Carnaval Experience aanbieden, inclusief overnachting, vervoer van en naar de locatie en een gegarandeerde kater! Dit op basis van de samenwerking die wij en onze sponsoren van dit evenement met jullie ervaren. Er staat dus geen actie tegenover het is alleen een kwestie van aanmelden en geloof ons: Dit moet je eens meegemaakt hebben in je leven!

We hopen dit feest samen met jou te kunnen vieren!

Met vriendelijke groet,
Team BusinessCom

Meer weten?

Stel je vraag via de button of bel naar 0413-72 42 00