Een compleet portfolio

Training Center

9e Unify Technical Partner Conference

Data & inschrijven

Op woensdag 12 juni a.s. van 10:00 tot 17:00 uur vindt alweer de 9e editie van onze Unify Technical Partner Conference plaats met veel interessante onderwerpen en gasten vanuit Unify. Dit keer op een nieuwe locatie: het Van der Valk Hotel Uden-Veghel.

Zo gaan we dieper in op de nieuwe functionaliteiten van MR7, bekijken we uitgebreid de nieuwe functies en de roadmap van Circuit en Cloud. Ook een interessante uiteenzetting van de SIP Goeroe van Unify over het wat en waarom van STUN staat op het programma samen met nog een aantal andere kleinere maar zeer interessante onderwerpen. Al deze onderwerpen worden behandeld door verschillende deskundigen van Unify die ook deze dag weer aanwezig zullen zijn.

Zoals altijd zal er ook uitgebreid tijd zijn voor discussie, gesprekken en het uitwisselen van idee├źn met de aanwezige Unify mensen waaronder o.a. Ralf Neuhaus, Frank Wulf, Ulrich Abel, Mischa van Ooijen en Guy Mannens. We hopen je op 12 juni te zien bij de 9e Unify Technical Partner Conference om er samen met ons en Unify een geweldig interessante editie van te maken. De volledige agenda volgt snel.

Meer weten?

Stel je vraag via de button of bel naar 0413-72 42 00