Een compleet portfolio

Training Center

10e Unify Technical Partner Conference

Data & inschrijven

Op woensdag 4 maart a.s. vindt alweer de 10e editie van onze Unify Technical Partner Conference plaats met veel interessante onderwerpen en gasten vanuit Unify. Dit keer terug op onze vertrouwde locatie aan de Noordkade in Veghel.

Ditmaal gaan we het heel uitgebreid hebben over de OpenScape Business V3 en de daarbij horende nieuwe hardware en functionaliteiten. Tevens nemen we een kleine duik in het GT connect verhaal en nemen we je kort mee in de wereld van OpenScape Contact center. Ook de roadmap van OpenScape Business, toestellen, DECT en Circuit nemen we onder de loep.

Al deze onderwerpen worden behandeld door verschillende deskundigen van Unify die ook deze dag weer aanwezig zullen zijn. Zoals steeds, voorzien we naast het gebruikelijke hersenvoedsel ook voor een stevige lunch en een hapje en drankje op het einde van de dag.

Zoals altijd zal er ook uitgebreid tijd zijn voor discussie, gesprekken en het uitwisselen van idee├źn met de aanwezige Unify mensen waaronder o.a. Michael Trotz, Frank Wulf, Jurgen Schwartze, Marijn de Gids en Guy Mannens. We rekenen op je aanwezigheid op 4 maart bij de 10e Unify Technical Partner Conference om er samen met ons en Unify een geweldig interessante editie van te maken!

Meer weten?

Stel je vraag via de button of bel naar 0413-72 42 00