Een compleet portfolio

Training Center

My-Connect Partner Event

Data & inschrijven

Op woensdag 25 maart organiseren wij het My-Connect Partner Event 2020, met o.a. informatie over de nieuwste My-Connect ontwikkelingen, road maps en natuurlijk de My-Connect award show.

We nodigen jou van harte uit om dit informatieve evenement bij Nationaal Sportcentrum Papendal in Arnhem bij te wonen. Het belooft weer een gezellige middag boordevol interessante informatie en interactie te worden. Ben jij benieuwd naar wat je in de toekomst van ons My-Connect platform kunt verwachten of wil je meer weten over wat My-Connect voor jou kan betekenen? Dan mag je dit event absoluut niet missen!

Erben Wennemars is aanwezig als gastspreker bij het My-Connect Partner Event! De voormalig Olympisch langebaanschaatser, presentator, analist en ondernemer sluit de dag af met een inspirerende presentatie.

Meer informatie over de exacte inhoud van het event volgt binnenkort. Houd onze social media kanalen in de gaten en download de BusinessCom app om als eerste meer informatie te ontvangen.

We zien je graag op woensdag 25 maart! Het My-Connect Partner Event 2020 wordt mede mogelijk gemaakt door Mitel, Jabra, NETGEAR en Gigaset.

Meer weten?

Stel je vraag via de button of bel naar 0413-72 42 00