Een compleet portfolio

Training Center

LANCOMPACT 2020 Roadshow

Data & inschrijven

Meld je nu aan voor de LANCOMPACT 2020 Roadshow in Utrecht!

De internationale LANCOM Roadshow heeft dit jaar een nieuw format, waardoor je een goede mix van informatie en praktische knowhow kunt ervaren.

Wil je erachter komen hoe je de beste prestaties bereikt binnen de netwerken van jouw klanten? LANCOMPACT 2020 richt zich op ICT-specialisten, systeemleveranciers en op bestaande en nieuwe LANCOM partners. LANCOM helpt je op weg met de nieuwste oplossingen in het productportfolio.

Ochtendprogramma

In het ochtendprogramma krijgen LANCOM newbies de gelegenheid om kennis te maken met het product en dienstenportfolio, maar ook bestaande partners worden op de hoogte gebracht van de het complete portfolio, concurrerende strategiƫen en een How-to-Sell update.

Middagprogramma

Het middagprogramma is daarentegen gericht op de highlights van de nieuwe producten en oplossingen, met een erg interessante update voor pre-sales. Wat zijn de innovaties in het LANCOM productportfolio? Welke oplossingen en ontwikkelingen zijn belangrijk? Welke innovatieve oplossingen kun je je klanten bieden? LANCOM geeft antwoord op deze vragen tijdens de praktijkgerichte sessies.

Kortom: Het beloofd een enerverende dag te worden, waar veel kennis en ervaring gedeeld wordt. Meld je nu direct aan voor de LANCOMPACT 2020 roadshow.

Locatie

Utrecht: 14 mei – Van der Valk Hotel Utrecht, Winthontlaan 4-6 Utrecht, Netherlands

Meer weten?

Stel je vraag via de button of bel naar 0413-72 42 00