Een compleet portfolio

Training Center

Update sessie ClearVox Nexxt 1.9

Data & inschrijven

Mogelijk zat je er al op te wachten, maar bèta update 1.9 wordt deze maand gelanceerd. Deze update omvat veel verbeteringen en uitbreidingen. Een belangrijke uitbreiding is de toevoeging van de module gesprek statistieken. Over deze en andere verbeteringen gaat Joris van Bentum, Development Team leade , in een updatesessie alles vertellen.

Met de toevoeging van de gesprek statistieken verkrijg je beter inzicht in het belverkeer. Je krijgt meer inzicht over de piekmomenten, de gespreksduur en de wachttijden. Maar dit is niet alles!

Met de update biedt Nexxt een verbeterd overzicht op de nummer pagina. Zie in één oogopslag welke nummers waar of aan wie zijn toegekend. Op deze pagina kun je directe aanpassingen maken. Dit maakt het nog makkelijker om de telefooncentrale geheel naar wens in te richten.

Een veel gevraagde functionaliteit was snelkeuze nummers. Vanaf 1.9 kan een intern nummer makkelijk worden ingesteld om naar een ander nummer te bellen.

Door deze aanpassing is het mogelijk om het limiet van het aantal nummers te verhogen, voor optimaal gebruik.

Met 1.9 heeft ClearVox verbeteringen toegebracht op de SIP implementatie en netwerk instellingen versimpeld. De Sip engine is verbeterd, die gebruikt wordt in de ClearVox Nexxt software. Hierdoor zouden netwerk problemen tot het verleden moeten behoren. Overbodige instellingen zijn verwijderd of versimpeld een optimaler gebruik.

Ben je nieuwsgierig welke veranderingen het gebruik van ClearVox Nexxt het nòg makkelijker maakt voor je? Meld je dan nu aan voor de online update sessie met Joris van Bentum op donderdag 7 mei om 14.00 uur.

Meer weten?

Stel je vraag via de button of bel naar 0413-72 42 00