Een compleet portfolio

Training Center

BusinessCom Drive Thru

Data & inschrijven

Kom op 1,2 of 3 juli naar de BusinessCom Drive Thru en laat je op een leuke manier inspireren door 13 verschillende vendors. De Drive Thru is onze versie van een partner dag voor deze uitdagende tijden, waarmee we een bijzondere ervaring bieden vanuit de veiligheid van jouw auto. Tijdens het evenement houden we ons uiteraard aan de voorschriften van het RIVM om jouw veiligheid te waarborgen!

Ons team staat klaar om je te ontvangen bij ons bedrijfspand in Veghel, waar je vervolgens geleid wordt langs de Drive Thru stands van onze vendors voor korte sales pitches van ca. 10 minuten. Wij zorgen ondertussen voor hapjes en drankjes, en jouw auto wordt ook nog eens gewassen door de BusinessCom carwash dames! Na afloop krijg je de gelegenheid om ons onlangs verbouwde kantoor te bekijken en op gepaste afstand een praatje te maken met onze collega’s.

Dankzij de BusinessCom Drive Thru kan jij een veilige afstand van 1.5 meter bewaren en in ca. 2 uur weer volledig bijgepraat worden over het aanbod van My-Connect, Mitel, ClearVox, Unify, Extreme Networks, Alcatel-Lucent Enterprise, Jabra, Gigaset, Poly, Ascom, Portadial, Altitude en LANCOM.

Meld je direct aan om zeker te zijn van je deelname, want de plaatsen zijn beperkt. We kijken uit naar je komst!

In verband met de coronavirus maatregelen is het verplicht om 1,5 meter afstand te houden. Wij vragen je vriendelijk om alle instructies van onze medewerkers op te volgen. Om files te voorkomen, spreken we een tijd af met alle aangemelde resellers. Geef daarom in het opmerkingenveld aan of jij de voorkeur geeft aan de ochtend of middag. We zullen contact met jou opnemen als het gewenste dagdeel vol zit en we jou op een ander tijdstip moeten inplannen. Je krijgt tijdig een definitieve bevestiging van de aanvangstijd.

Meer weten?

Stel je vraag via de button of bel naar 0413-72 42 00