Een compleet portfolio

Training Center

Extreme Networks – Testflight

Data & inschrijven

Fasten your seatbelts!

Meld je nu aan voor de testflight van Extreme Networks. Je krijgt binnen enkele uren een complete hands on demonstratie, waarbij je zelf de AP305C (Wi-Fi 6) zult installeren en een netwerkomgeving opzet met ExtremeCloud IQ. Zie hoe gemakkelijk het is om een 4e generatie cloud management op te zetten en te beheren, neem uitgebreid de tijd om vragen te stellen aan onze instructeur en geniet aan het einde van de testflight van een heerlijke lunch.

Uiteraard ga je niet met lege handen naar huis, want je mag de AP305C Wi-Fi 6 access point meenemen naar huis! Grijp dus nu je kans om kennis te maken met Extreme Networks.

Testflights zijn alleen beschikbaar voor resellers die nog geen klant zijn van Extreme Networks. Medewerkers die zich aanmelden dienen een technische achtergrond te hebben. Meld je nu aan en we zien je graag op ons kantoor in Veghel.

Omdat de plaatsen per testflight beperkt zijn, zullen we bij een no-show €250 in rekening moeten brengen als wij de afmelding niet binnen 48 uur voor aanvang van de testflight hebben ontvangen.

Meer weten?

Stel je vraag via de button of bel naar 0413-72 42 00