Een compleet portfolio

Training Center

ALE Biweekly Webinars

Data & inschrijven

Volg van 10 mei tot en met 5 juli 2022 iedere twee weken een korte live webinar, met iedere keer een ander interessant onderwerp. Dit is de perfecte manier om op de hoogte te blijven van de nieuwste oplossingen en vragen te stellen via de live Q&A sessies.

Schrijf je snel in voor een van de volgende biweekly webinars:

Dinsdag 10 mei – LAN Access
Maak kennis met de Netwerkoplossingen van Alcatel-Lucent Enterprise. Kom tijdens deze webinar alles te weten over hoe het portfolio eruitziet en hoe je dit beheert. Krijg inzicht in de voordelen van ZeroTouchProvisioning en NetworkAccessControl voor zowel klein, midden als groot zakelijke markt.

Dinsdag 24 mei – AssetTracking
Hoe kunnen toepassingen als locatiebepaling en AssetTracking voor je klanten in het voordeel werken in bijvoorbeeld de zorgsector of logistiek? In deze webinar kom je achter de mogelijkheden die Alcatel-Lucent Enterprise te bieden heeft. Je zult geïnspireerd worden over verschillende ‘use cases’ die je direct kunt inzetten bij klanten.

Dinsdag 7 juni – WLAN
Alle apparaten (IoT/BYOD) die moeten worden aangemeld op het draadloze netwerk, vereisen nieuwe en veilige technieken. Maak kennis met het Wi-Fi (5/6/6E) portfolio van Alcatel-Lucent Enterprise en de uitgebreide security mogelijkheden.

Dinsdag 21 juni – Network as a Service
‘At your service’ is de term van 2022. Dit is wat klanten graag willen. Met ‘Network as a Service’ bied je je klanten een flexibel model aan inclusief een ‘Technology Refresh’, waardoor ze gebruik kunnen maken van de nieuwste technieken voor een prijs per maand. Kom alle ins en outs te weten, over de voordelen van ‘Network-as-a-Service’ (NaaS).

Dinsdag 5 juli – Network Automation
‘Self healing networks’? ‘Notifications’ op je mobiel ontvangen? En vanaf je mobiel informatie over het netwerk uitlezen, waar je ook bent? We praten je bij over de ontwikkelingen en mogelijkheden op dit gebied. “Automation is solving the problem once and then putting it on autopilot”.

Meer weten?

Stel uw vraag via de button of bel naar +31 413 72 42 00