Eenvoudige collaboration, hoge productiviteit

De toonaangevende wereldwijde UC solution provider
YEALINK.COM
About

Yealink

Een toonaangevende wereldwijde aanbieder van communicatie- en samenwerkingsoplossingen voor ondernemingen die videoconferentieservices aanbieden aan wereldwijde ondernemingen.

Als een van de beste providers in meer dan 140 landen en regio's, waaronder de VS, het VK en Australiƫ, staat Yealink op nummer 1 in het wereldwijde marktaandeel van SIP-telefoonzendingen. Meer informatie over Yealink: www.yealink.com

NIEUWE PRODUCTEN

Yealink W80 IP DECT

Ontdek de Yealink W80 oplossing

De Yealink W80 DECT IP Multicell oplossing bestaat uit de DECT Manager W80DM en het basisstation W80B. Deze oplossing zorgt voor schaalbaarheid en grotere mobiliteit voor zakelijke gebruikers, biedt een naadloze overdrachts- en roaming-oplossing, stabiele communicatie-ervaring en een eenvoudige implementatieservice voor meerdere scenario's, waaronder magazijnen, hotels, autodealers, kantoren, winkels en andere grote ruimtes.

LEES MEER
YEALINK

Acties & Promoties

Yealink T5 serie

Maak kennis met de nieuwe T5-serie van Yealink: de T53, T53W, T54W en T57W. De Yealink T5 Business Phone Serie is speciaal ontworpen Een ergonomisch ontwerp met grotere LCD-schermen, de Yealink T5 Business Phone-serie is speciaal ontwikkeld voor gebruikers om de visuele ervaring te optimaliseren, door gebruik te maken van het volledig instelbare HD-scherm op basis van verschillende verlichtingen, hoogtes en zitposities.

WEBSHOP