Gebruiksvriendelijk. Krachtig. Slim. En speciaal voor u ontworpen.

BEKIJK ALLE NETGEAR PRODUCTEN
About

NETGEAR

Bij NETGEAR zetten wij ideeën om in innovatieve netwerkproducten waarmee mensen worden ondernemingen die videoconferentieservices aanbieden aan wereldwijde ondernemingen.

NETGEAR biedt u netwerk-, opslag- en beveiligingsoplossingen, zonder de kosten en complexiteit van grote IT-infrastructuren. Ons uitgebreide assortiment aan betrouwbare, betaalbare netwerkproducten is eenvoudig te installeren en te onderhouden. Wij leveren oplossingen waar u op kunt rekenen, zodat u meer tijd kunt besteden aan wat echt telt: uw bedrijf laten groeien.

INSIGHT: EEN SLIMME MANIER OM GELD TE BESPAREN

NETGEAR heeft Insight, een nieuwe manier om NETGEAR wifi access points, switches en opslagapparaten in te stellen en te monitoren. Insight is een gebruiksvriendelijke app en manier om netwerken te beheren – zonder extra kosten.

Met de Insight app kunnen meerdere apparaten worden beheerd. Hardware zoals switches, draadloze access points en netwerkopslag kunnen direct worden benaderd. Bovendien kan het vanaf elke plek: het enige dat nodig is, is een internetverbinding. De NETGEAR Insight app is gratis te downloaden via de Apple App Store en via Google Play en biedt één overzicht van alle apparaten, inclusief productinformatie en ondersteuning.

NETGEAR

Promoties en dealregistratie

NETGEAR Catalogus

De bijgewerkte NETGEAR Catalogus is nu beschikbaar! NETGEAR combineert schaalbaardere netwerkoplossingen die 24/7 makkelijk te beheren en betaalbaar zijn. De catalogus toont alle NETGEAR oplossingen, van switches tot routers en NAS, inclusief alle specificaties. Een mooi en compleet overzicht van het NETGEAR portfolio.

Downloaden