Intercom & Deurtelefonie

PortaDial biedt een oplossing voor iedere situatie.
WEBSHOP
Over

PortaDial

Onze oplossingen zijn aan te sluiten op elk hosted platform en ieder type telefooncentrale, zowel SIP/IP, analoog als op GSM. PortaDial biedt een oplossing voor iedere situatie. Onze intercomsystemen zijn aan te sluiten op elk hosted platform en ieder type telefooncentrale, zowel SIP/IP als analoog. Alle PortaDial intercomsystemen zijn robuust, molestbestendig, eenvoudig te installeren en bovendien in eigen huis ontwikkeld en geproduceerd.

Al 30 jaar is PortaDial® fabrikant en ontwikkelaar voor robuuste, molestbestendige intercom en deurtelefoniesystemen. Onze oplossingen zijn aan te sluiten op elk hosted platform en ieder type telefooncentrale, zowel SIP/IP, analoog als op GSM.

Producten van PortaDial worden vermarkt via distributeurs en dealers in Nederland en het buitenland. Naast een breed standaardassortiment zijn wij gespecialiseerd in maatwerk. Bekijk de video voor meer informatie!

PortaDial

Uitgelichte producten

Nieuw

PortaDial LTE

Robuust en molestbestendig

De PortaDial LTE is een deurtelefoon met een geïntegreerde LTE interface en maakt gebruik van de mobiele belbundel. Hiermee is de PortaDial LTE een complete stand-alone oplossing. Robuust en molestbestendig en standaard als inbouw geleverd. Een RVS opbouwrand is optioneel verkrijgbaar.

LEES MEER
PORTADIAL ACCESS

Door gebruik te maken van de Access Interfaces zijn afstanden van honderden meters mogelijk tussen deurtelefoon(s) en interface, onafhankelijk van het type bekabeling. Deze combinatie biedt de meest robuuste, industriële en molest bestendige toegangscontrole, exact zoals u altijd van onze producten gewend bent.

WEBSHOP