Gigaset

Superieure producten voor communicatie met de flexibiliteit en functies die nodig zijn voor uw unieke omgeving.
BEKIJK IN DE WEBSHOP
Professionele DECT-handsets

S700H, R700H & SL800H

Verbeterde prestaties, een groter display en uitgebreide softwarefuncties: de nieuwe Gigaset DECT-handsets voor zakelijke gebruikers bieden alle functies die dynamische en flexibele bedrijven nodig hebben.

De meest verfijnde 5G outdoor smartphone

Gigaset GX6

Er zit veel in en het ziet er goed uit: de eerste Gigaset rugged smartphone met 5G-standaard combineert robuustheid met een topdesign. Hij is bij uitstek geschikt voor outdoorgebruik en maakt indruk met zijn platte behuizing van hoogwaardige materialen – de rugged smartphone is getest volgens de militaire norm MIL-STD-810H en IP68. De Gigaset GX6 is “Made in Germany” en de ideale smartphone voor gebruikers die voortdurend onderweg zijn, in hun hobby of beroep, en zelfs in barre buitenomstandigheden. Hij is dus sterk, duurzaam en krachtig – en niet alleen vanwege de duurzame, verwijderbare batterij.

MEER INFORMATIE
N670 & N870

Gigaset DECT Managers

UC USB DECT-handset

Gigaset ION

Gigaset presenteert haar eerste speciale oplossing voor de Unified Communications-markt in de vorm van de nieuwe ION DECT-handset. Het slanke, draagbare toestel werkt met iedere pc/UC-client met USB en kan dankzij de DECT-dongel flexibel worden gebruikt. De ION biedt de beste HD-spraakkwaliteit en is daarmee het ideale alternatief voor kleine telefoonconferenties of gebruikers die een headset verkiezen boven handsfree bellen. ION is reeds gecertificeerd met de UC-oplossing van Swyx, welke wordt vervolgd door certificering van andere VoIP-clients en softphones.

BEKIJK IN DE WEBSHOP