Voor extreme omstandigheden tijdens werk, vrije tijd en buiten.

Robuust zonder te hoeven inleveren op design
WEBSHOP
Gigaset
About

Gigaset

Gigaset is al tientallen jaren toonaangevend op het gebied van telecommunicatie-oplossingen door het leveren van kwalitatief hoogwaardige hardware. Het doel is om communicatie tussen mensen te ondersteunen en faciliteren door het leveren van hoogwaardige producten.

Gigaset Professional, dat in 2011 als aparte zakelijke divisie in Nederland en Belgi├ź van start ging, heeft zich gespecialiseerd in telecommunicatie. Met bestaande en nieuwe producten zoals de recent ge├»ntroduceerde DECT IP multicell-systeem N870 worden via het geautoriseerde resellerkanaal en de BusinessCom partners steeds meer zakelijke eindklanten bereikt. Gigaset praat eigenlijk liever niet over producten zelf, maar meer over oplossingen en voor elke organisatie heeft Gigaset een passende communicatieoplossing.

GIGASET

Producten

GIGASET-TELEFOONS: VEELZIJDIGE KWALITEIT

Of het nu gaat om de eigen vier muren, de werkplek of oma's telefoontafel... in het assortiment van Gigaset vindt u altijd het juiste model. Van eenvoudige telefoons tot premium-producten, wij ontwikkelen altijd vaste telefoons volgens de nieuwste technieken en houden de individuele behoeften van de mensen in het oog. Kies nu uit ons grote aanbod.

WEBSHOP