Gigaset

Superieure producten voor communicatie met de flexibiliteit en functies die nodig zijn voor uw unieke omgeving.
BEKIJK IN DE WEBSHOP
Professionele DECT-handsets

S700H, R700H & SL800H

Verbeterde prestaties, een groter display en uitgebreide softwarefuncties: de nieuwe Gigaset DECT-handsets voor zakelijke gebruikers bieden alle functies die dynamische en flexibele bedrijven nodig hebben.

Gigaset ION

UC USB DECT-handset

Gigaset presenteert haar eerste speciale oplossing voor de Unified Communications-markt in de vorm van de nieuwe ION DECT-handset. Het slanke, draagbare toestel werkt met iedere pc/UC-client met USB en kan dankzij de DECT-dongel flexibel worden gebruikt. De ION biedt de beste HD-spraakkwaliteit en is daarmee het ideale alternatief voor kleine telefoonconferenties of gebruikers die een headset verkiezen boven handsfree bellen. ION is reeds gecertificeerd met de UC-oplossing van Swyx, welke wordt vervolgd door certificering van andere VoIP-clients en softphones.

BEKIJK IN DE WEBSHOP
N670 & N870

Gigaset DECT Managers

Gigaset

B2B Smartphones

GIGASET-TELEFOONS: VEELZIJDIGE KWALITEIT

Of het nu gaat om de eigen vier muren, de werkplek of oma's telefoontafel... in het assortiment van Gigaset vindt u altijd het juiste model. Van eenvoudige telefoons tot premium-producten, wij ontwikkelen altijd vaste telefoons volgens de nieuwste technieken en houden de individuele behoeften van de mensen in het oog. Kies nu uit ons grote aanbod.

WEBSHOP