Extreme Networks Wi-Fi 6

4e generatie Cloud beheer met ExtremeCloud IQ
EXTREMENETWORKS.COM
Extreme Networks oplossingen

Wi-Fi 6 Access Points

802.11ax chipset

Extreme Networks

We verbinden bedrijven met elkaar, die er het meest toedoen!

Sinds 1996 verlegt Extreme de grenzen van netwerktechnologie. Gedreven door de visie om het simpeler, sneller, flexibeler en veiliger te maken. Maar ons hogere doel is altijd geweest om klanten voorbij het netwerk te helpen… En de relatie te versterken met degene die ze bedienen. We noemen dat Customer-Driven Networking.

WEBSHOP
Extreme’s cloudoplossingen

Een complete end to end oplossing voor multi-omgeving ondernemingen

4e generatie cloudmanager

Machine Learning & Artificial Intelligence

Slim omgaan met data?

De hoeveelheid gegevens die over netwerken heen gaan is zo enorm groot dat het voor de mens onmogelijk is geworden om deze te verwerken, te analyseren en er iets mee te doen. Help uw organisatie door de kracht van machine learning en artificial intelligence te gebruiken, om de gegevens te benutten en ze sneller, slimmer en efficiënter te verwerken. Nu we aan het begin staan van het Autonomous Enterprise-tijdperk, kunnen ML/AI-oplossingen de bedrijfsvoering automatiseren, de beveiliging verbeteren en de gebruikerservaring verrijken.

LEES MEER
Cloud beheer licenties

ExtremeCloud IQ

Open Ecosystem | Insights & Analytics | Security & Acces Control | Management & Orchestration | Automation | Artificial Intelligence

WEBSHOP
Extreme Networks

Software & Diensten

Meld je aan

Extreme Networks Reseller worden?

Wil jij samenwerken met Extreme Networks en klanten naast de meest vooruitstrevende producten op gebied van netwerken, ook een uitzonderlijke stabiele internetomgeving bieden. Neem dan contact met ons op of meld je aan op onze website. Advance with us!

Extreme benoemd tot leider in het

Magic Gartner Quadrant

Voor het tweede jaar op rij is Extreme Networks erkend in het Magic Quadrant, voor hun gedurfde visie en het vermogen te presteren op gebied van LAN en WLAN Access Infrastructure.

DOWNLOAD RAPPORT