Alcatel-Lucent Enterprise

ALE levert technologie dat werkt voor u, waaronder cloud-, netwerk- en communicatieoplossingen.
AL-ENTERPRISE.COM
Nieuw

OmniSwitch 2260 & 2360

OmniSwitch 2260
De Alcatel-Lucent OmniSwitch 2260 Gigabit WebSmart-familie van switches biedt een eenvoudig, veilig en slim zakelijk netwerk tegen betaalbare prijzen. Lees meer!

OmniSwitch 2360
De OmniSwitch 2360-familie is eenvoudig, flexibel, veilig en ideaal voor implementaties van werkstations, toegangspunten en IP-telefonie. Lees meer!

Bestel de ALE OmniSwitch 2260 en ALE OmniSwitch 2360 via de BusinessCom webshop!

Draadloos netwerk

OmniAcces Stellar Wi-Fi (5 & 6)

Met OmniAccess Stellar zijn eindgebruikers ervan verzekerd dat ze een Enterprise klasse Wi-Fi netwerk in huis hebben, die met zeer concurrerende prijzen de “Total Cost of Ownership” (TOC) sterk reduceert. Met de cloud managed netwerkoplossingen en het toepassen van een sterk netwerkbeleid met Clearpass (NAC), kan er een uiterst veilig netwerk worden opgezet. Daarom kiezen wereldwijd grote organisaties in de verticals zorg, horeca, educatie, overheid en logistiek voor de netwerkoplossingen van ALE.

Alcatel-Lucent Enterprise

Enterprise

ALE staat bekend om zijn kwaliteit voor enterprise oplossingen. Onder andere met de OmniPCX het platform voor enterprise communicatie vormt al jaren een betrouwbare basis voor grote bedrijven. Met de innovatieve oplossingen die in de loop der jaren zijn toegevoegd aan het portfolio kan een complete end-to-end oplossingen worden aangeboden en door oplossingen slim toe te passen, kan de Total Cost of Ownership (TOC) drastisch gereduceerd worden. ALE bestaat inmiddels meer dan 100 jaar en blijven nog volop in ontwikkeling.

SHOP ONLINE!
ALE’s oplossingen

De juiste invulling voor een end to end infrastructuur

Unified Communications | Networking | Cloudmanagement | Applications

ALE

Software & Diensten

De netwerk management tools die beschikbaar zijn voor een goede controle over multi-site omgevingen.