Blijf op de hoogte

Nieuws & Acties

Nieuws & Acties

Inzamelingsactie oude smartphones voor ouderen.

Inzamelingsactie oude smartphones voor ouderen.

Veel ouderen in Nederland zitten vanwege het coronavirus in quarantaine, thuis of in verzorgingstehuizen. Veel van hen hebben geen manier om in contact te blijven met hun families en worstelen met eenzaamheid. De thuisbasis van BusinessCom, het Brabantse Veghel, behoort tot de Meijerijstad, een van de zwaarst getroffen gebieden in Nederland. Wij willen daarom lokale ouderen graag een hart onder de riem steken en ervoor zorgen dat zij door middel van een smartphone in contact kunnen blijven met hun families in deze moeilijke tijden.

Leefgoed Veghel neemt het initiatief om oude smartphones in te zamelen voor ouderen om de regio, die door de coronavirus maatregelen geen bezoek meer mogen ontvangen in zorginstellingen. Met een smartphone kunnen de ouderen o.a. Whatsappen en Skypen met hun families. Wij willen dit lokale initiatief graag steunen en vragen jou vriendelijk om ons hierbij te helpen.

Heb je nog een oude bruikbare smartphone liggen, waar geen gebruik meer van wordt gemaakt? Stuur deze dan inclusief oplader op naar ons kantoor! Wij zorgen ervoor dat het toestel via Leefgoed Veghel bij de ouderen terecht komt. Geef bij het versturen van de smartphones aan dat het om de “Inzamelingsactie voor oude smartphones” gaat.

De telefoon zal niet retour komen na de coronacrisis. Dan zal namelijk gekeken worden of de telefoons ingezet kunnen worden voor andere maatschappelijke projecten. Wie een oude telefoon inlevert, is zelf verantwoordelijk voor het verwijderen van alle persoonlijke informatie. Dit kan het makkelijkst door de telefoon terug te zetten naar de fabrieksinstellingen.

Je kunt de oude smartphones opsturen naar:
Eisenhowerweg 16
5466 AC Veghel

Wij hopen dat we op deze manier een steentje kunnen bijdragen, door ouderen in contact te brengen met hun familie. Bekijk hier het artikel van het Brabants Dagblad voor meer informatie.

 

Meer weten?

Stel je vraag via de button of bel naar 0413-72 42 00