Blijf op de hoogte

Nieuws & Acties

Nieuws & Acties

Extreme Networks direct leverbaar

Extreme Networks direct leverbaar

Wij kunnen BusinessCom resellers verblijden met het goede nieuws dat de Extreme Networks producten vanaf nu direct uit voorraad leverbaar zijn. Extreme Networks heeft aangegeven dat het magazijn in Nederland is komen te vervallen en dat orders vanuit Amerika geleverd zullen worden. Dit zou normaliter een langere levertijd betekenen, maar doordat wij uit eigen voorraad kunnen leveren, profiteren BusinessCom resellers van onze gewoonlijke levertijden.

Bestellingen die voor 22.00 uur worden geplaatst, worden dezelfde dag verzonden en we bieden de mogelijkheid om 7 dagen per week te leveren in Nederland. Wanneer je op zaterdag voor 17:00 uur een bestelling plaatst, kan ervoor worden gekozen om deze op zondag of maandag te laten bezorgen. Dit geldt natuurlijk niet alleen voor Extreme Networks producten, maar voor alle 30+ merken die bij BusinessCom leverbaar zijn.

Ed de Wilde – Productmanager BusinessCom B.V.
“Wij zijn blij dat we dit voor ICT resellers hebben kunnen opzetten. Doordat wij nu direct de ExtremeCloud IQ producten, waaronder de bekende Access Points, uit voorraad kunnen leveren, bieden we met onze soepele levertijden een unieke propositie voor resellers. Dit versterkt niet alleen de relatie met onze partners, maar het zorgt er ook voor dat er een hoop onzekerheden verdwijnen omtrent levertijden. Hedendaags liggen de verwachtingen hoog en wij zijn dan ook zeker trots dat we meer kunnen betekenen voor ICT resellers in de Benelux.”

Extreme Networks is een ideale toevoeging aan ons One-Stop-Shop principe, waarmee we een totaaloplossing bieden op het gebied van connectiviteit, dat vanuit de Cloud te beheren is. Wij hebben gecertificeerd personeel in dienst en bieden resellers een trainingsprogramma waarmee hun personeel up-to-date blijft op het gebied van ExtremeCloud IQ. Hierdoor zijn ze bewust van de ExtremeCloud IQ mogelijkheden en hoe deze in bedrijven kunnen worden toegepast. De training voor Extreme Certified Specialist, Troubleshooting ExtremeCloud IQ, Extreme Sales Specialist en Extreme Design Specialist zullen binnenkort bij ons beschikbaar zijn.

Blijf op de hoogte via onze communicatiekanalen of vraag gratis een adviesgesprek aan voor meer informatie over de oplossingen van Extreme Networks.

Meer weten?

Stel je vraag via de button of bel naar 0413-72 42 00