Blijf op de hoogte

Nieuws & Acties

Nieuws & Acties

Mitel SME CONNECTED Promo

Mitel SME CONNECTED Promo

De Mitel MiVoice Office 400 is dé oplossing voor het SME. Flexibel en veelzijdig, met krachtige UCC-, Contact Center- en mobiele functionaliteiten, speciaal ontwikkeld voor kleine en middelgrote organisaties.

Een on-prem oplossing? Ja, maar wel een met alle voordelen van de cloud. Met CloudLink kunnen cloud-applicaties eenvoudig worden geïntegreerd in de MiVoice 400. Altijd de nieuwste oplossingen, schaalbaar en betaalbaar, maar wel met een zeer degelijke en betrouwbare on-prem basis.

Om ook jou te overtuigen hebben we samen met Mitel een actie opgezet. Met een zeer competitieve prijs een aantrekkelijk aanbod voor de eindklant – en met een persoonlijke incentive voor de sales maken we het nog nét iets interessanter. 

Meedoen aan de SME CONNECTED promo? Meld je dan nu aan!

Neem voor meer informatie contact met ons op door een mail te sturen naar verkoop@businesscom.nl of info@businesscom.be

Het aanbod (The Game)
Bij aankoop van een MiVoice Office 400 oplossing met Mitel 68xx en/of 69xx toestellen ontvangt de klant zonder extra kosten:
 

 • MiVoice Office Mobile Application licenties*
 • SIP-Terminal licenties*
 • Alle MiVoice Office 400 gebruikerslicenties

*Aantal licenties gelijk aan het aantal bestelde toestellen

De incentive (The Win)
Goed, dan heeft de klant een mooi aanbod – maar ‘What’s in it for me?''

Met de verkoop van de MiVoice Office 400 maak je tot en met maart 2021 kans om een ticket te winnen. Waarheen? Hoe meer er verkocht wordt, hoe verder we gaan. Dus aan jou of het haring eten wordt in Volendam, of een volledig verzorgde trip in mei 2021.

Wanneer krijg ik een ticket?
Bij iedere 60.000 euro omzet die jouw organisatie onder dit programma realiseert – hebben jullie één ticket te pakken (max 30 tickets te winnen)! Alle deelnemende partners/resellers ontvangen regelmatig een tussenstand. Natuurlijk geven we gaandeweg ook hints over de locatie van de trip.

Neem contact op met jouw BusinessCom accountmanager voor meer informatie over het aanvragen van een dealregistratie en de voorwaarden om mee te doen aan de incentive!

Meedoen aan de SME CONNECTED promo? Meld je dan nu aan!

Tools
Uiteraard proberen BusinessCom en Mitel je zo goed mogelijk te ondersteunen bij deze actie. Ook wij willen liever naar de zon dan naar Volendam! Daarom hebben we een zo compleet mogelijke toolkit voor jullie samengesteld.

1) BusinessCom verzorgt waar gewenst:
 

 • Een commerciële updatetraining voor bestaande MiVoice Office 400 partners/resellers
 • Installatie-ondersteuning voor 2 – 3 systemen voor nieuwe MiVoice Office 400 resellers
 • Pre-sales support (demo’s, ondersteuning bij de configuratie etc.)

2) Materialen
Zowel om zelf meer te weten te komen over de features en mogelijkheden van de Mitel MiVoice Office 400, over CloudLink en MOMA. Maar ook hoe de oplossing te positioneren en te implementeren. Je vindt de toolkit in de BusinessCom knowledge base!

Actievoorwaarden

 • Actie loopt van april 2020 tot en met maart 2021 – laatste orderdatum is 20 maart 2021.
 • Actie alleen van toepassing in combinatie met gebruik van de promotiecode BNL_Q120_BC_MIVO400_2020 en complete orders* ingelegd via Deal Registration met correcte eindgebruikersgegevens.
 • Actie alleen van toepassing op verkopen aan eindklanten in de BeNeLux en niet toepasbaar op demonstratie-installaties.
 • Actie is voorbehouden tot geautoriseerde Partners en Resellers* van Mitel.
 • Korting is alleen van toepassing op de aangegeven producten, geen combinatie met additionele SPA of andere kortingen mogelijk.
 • Mitel behoudt zich het recht voor het programma eenzijdig te wijzigen en partners te diskwalificeren die zich niet aan de voorwaarden van het programma houden.
 • Het maximale aantal te winnen tickets is vastgesteld op 30 tickets.

* Complete order: MiVoice office 400 systeem (470 hardcoded, virtueel of SMBC) inclusief ten minste Trunks (SIP of ISDN), gebruikerslicenties, IP-sets (6900 en 6800), MOMA, plus 3 jaar SWA.
* Voor nieuwe partners geldt een uiterlijke autorisatie voor einde Q1 2021.

Meer weten?

Stel je vraag via de button of bel naar 0413-72 42 00