Blijf op de hoogte

Nieuws & Acties

Nieuws & Acties

My-Connect doneert €5000,- aan goed doel.

My-Connect doneert €5000,- aan goed doel.

Inmiddels zijn alle gesponsorde stickers op het broedei van @freekdeschildpad geplakt. My-Connect steunt hiermee het goede doel Prinses Maxima Centrum, waar Bas Smit en Nicolette van Dam deze ludieke actie voor heeft opgezet.

Bekijk het filmpje van Bas Smit en Nicolette van Dam en volg onze nieuwe My-Connect instagram pagina. https://www.instagram.com/myconnectnl/

 

 


My-Connect doneert €5000,- aan het Prinses Máxima Centrum voor Kinderoncologie als onderdeel van de ludieke actie van bekende Nederlanders Bas Smit en Nicolette van Dam. Bas Smit haalde in totaal €60.000,- op voor dit goede doel.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jongens dit is ongelooflijk (moet je lezen!) ???? Vorige week legde Corrie ???? een ei na een hitsige zomer met Fred ???????? Freek Vonk assisteerde bij de bevalling dus het ei Freek genoemd. Hup ei in broed ding en door temperatuur kan je geslacht regelen We wilden vrouwtje, maar mijn vrouwtje had temp verkeerd gezet dus waren mannetje aan t maken ???? Gisteren was er een wonder, Corrie legt gewoon nog een ????. Ik dacht hup snel nieuw broed ding op andere temperatuur. Jaaaa maken een vrouwtje nu! Vanochtend hebben we 6 plekjes op het broed ding van Freek voor sponsors beschikbaar gesteld a €5000/stuk. Opbrengst 100% naar t Máxima ???????????? In no time uitverkocht ???????? Hoppeta, 30k (rijmt). Maar hey, dan hebben we nog broed ding van t zusje van Freek. En wat denk je... @tzusje pakt het hele ei en verdubbelt daarmee het bedrag! Hebben nu €60.000 (!) in een paar uur tijd voor t prachtige @prinsesmaximacentrum ???????????? Gaan we hele coole dingen mee doen! Thnx allemaal! En ja het zusje van Freek heet: ‘t Zusje ???????????????? (ps vandeweek komen de stickers en maak ik even momentje van ????) @freekdeschildpad (insta van te Zusje is @tzusjedeschildpad, maar gebruiken we niet, alles via Freek, maar aangemaakt zodat types boel niet belazeren ;-))

Een bericht gedeeld door Bas Smit (@bassmit) op

 

Met deze donatie mogen wij een sticker van My-Connect (het gouden ei onder de cloudaanbieders) plakken op de broedmachine van de nog ongeboren schildpad Freek ????. Hoe gaaf is dat!

De actie van Bas Smit heeft ook RTL boulevard gehaald.
Lees hier het volledige bericht:
https://bit.ly/3kxYX88

Uiteraard houden wij de geboorte van Freek de schildpad ???? nauwlettend in de gaten en houden wij je op de hoogte van de nieuwtjes.

#BusinessCom #MyConnect #schildpad #MVO #goededoel #kinderoncologie

Volg ook de instagram pagina van Bas Smit en My-Connect:
https://www.instagram.com/myconnectnl/

 

 

Meer weten?

Stel je vraag via de button of bel naar 0413-72 42 00