Blijf op de hoogte

Nieuws & Acties

Nieuws & Acties

BusinessCom Dress Up Promotie

BusinessCom Dress Up Promotie

Haal het onderste uit de kan en spaar voor luxe herenkleding met de BusinessCom Dress Up Promotie! Je verdient tussen 1 oktober en 31 december 2020 punten door producten van My-Connect, Unify, Gigaset Pro, Poly, Altitude, Alcatel-Lucent Enterprise, Jabra, ClearVox en Lancom Systems aan te schaffen. Heb je meer dan 250 punten verdiend? Dan worden jouw punten omgezet naar een kledingvoucher, waarbij ieder punt gelijk staat aan een euro!

Indien de coronavirus maatregelen dit toestaan, worden resellers die een voucher hebben verdiend in het voorjaar uitgenodigd om bij Estivo Moda in Veghel de vouchers in te wisselen voor exclusieve herenkleding. Uiteraard zorgen wij ervoor dat je op dit evenement niks tekortkomt en hebben wij voor alle shopaholics een geweldige ervaring gepland. Login om het puntenoverzicht te bekijken en meld je nu direct aan om deel te nemen aan de BusinessCom Dress Up promotie!

 

 

 

Spaar nu voor deze exclusieve kledingmerken:

Emporio Armani, Hugo Boss, Ralph Lauren, Filling Pieces, Aspesi, Luigi Borelli, Eton, Santoni, Corneliani, CP Company, Jacob Cohën, Philippe Model, Doriani, Gran Sasso, Munro Tailoring, Greve, Profuomo, Lyle and Scott, Paul & Shark, Woolrich, RDD, Branchini Shoes en meer…

 

Log in en lees verder
Meer weten?

Stel uw vraag via de button of bel naar +31 413 72 42 00