Blijf op de hoogte

Nieuws & Acties

Nieuws & Acties

BusinessCom krijgt Stocking Distributor status van Extreme Networks

BusinessCom krijgt Stocking Distributor status van Extreme Networks

BusinessCom, value add distributeur van telecom en ICT producten en diensten, heeft van Extreme Networks de status 'Stocking Distributor' gekregen. Dit houdt voor resellers in dat BusinessCom het complete Extreme Networks portfolio uit voorraad kan gaan leveren, waardoor de duur van de meeste leveringen aanzienlijk wordt ingekort.

In eerdere berichtgeving heeft BusinessCom aangegeven dataproducten van Extreme Networks uit voorraad te kunnen leveren en dankzij deze nieuwe status wordt de samenwerking tussen Extreme Networks en BusinessCom op gebied van leveringen nog hechter. De nieuwe distributeur status en de bijkomende voordelen sluiten aan bij de missie van BusinessCom om partners te voorzien van snelle leveringen. Bestellingen die van maandag tot en met vrijdag voor 22.00 uur gedaan worden, kunnen de volgende dag worden geleverd en bestellingen die op zaterdag voor 17.00 uur gedaan worden, kunnen mits gewenst op zondag geleverd worden. Daarnaast kan BusinessCom dankzij deze status het complete productportfolio van Extreme Networks uit voorraad gaan leveren.

Pieter van Eldonk – Directeur BusinessCom
“Wij zijn trots om te zien dat de samenwerking met Extreme Networks zijn vruchten afwerpt. Doordat wij van Extreme Networks deze nieuwe status hebben gekregen, kunnen wij onze partners nog sneller voorzien van leveringen. Dit sluit perfect aan op de manier hoe wij het liefst zaken doen en het feit dat hierdoor iedereen kan profiteren van een goed gestructureerde logistiek.”

John Campbell – Director EMEA Distribution
“Het verlengen van onze lopende contractuele overeenkomst met BusinessCom, om hen in staat te stellen het hele assortiment Extreme-oplossingen op voorraad te hebben, is een opwindende stap. Wij geloven dat het de loyale resellers van BusinessCom zal ondersteunen door het versnellen van de duur waarmee ze hun orders kunnen laten leveren en het zal hun ondersteunen bij de plannen om Extreme te verkopen in nieuwe Cloud- en MKB-markten.”

Meer weten?

Stel je vraag via de button of bel naar 0413-72 42 00