Nieuws & acties

ClearVox Giga-Zomeractie

Het is zomer! Lekkere temperaturen en genieten van een welverdiende rust. Ook de ideale tijd om de volgende stap in telefonie te zetten. Dat vinden ze bij ClearVox nou ook. Vandaar dat ClearVox een leuke zomeractie heeft opgezet welke geldig is van 2 augustus tot 22 september (zolang de voorraad strekt).

Bij elke bestelling van een ClearVox-systeem, ontvang je een leuk strandlaken. De eerste 15 resellers die zich melden middels de QR-code op de wikkel van het strandlaken, krijgen ook een VIP-ticket! We verklappen nog niet waar ze naartoe gaan, maar het wordt zeker een giga-leuke dag met deze set op 28 september 2017.

De zomeractie houdt hier niet mee op, want er wordt ook een zomerse verrassing verloot! Maak hiervoor een leuke, grappige, mooie of warme foto van het ClearVox strandlaken op een ludieke zomerse locatie, deel deze op social media en zorg dat ClearVox het ook ziet (door ClearVox te ‘taggen’ of te delen op de ClearVox Facebook pagina). We zijn erg benieuwd waar het strandlaken te vinden zal zijn deze zomer!

Ga dus snel naar de BusinessCom webshop en grijp die VIP-tickets en strandlakens!