Blijf op de hoogte

Nieuws & Acties

Nieuws & Acties

Yealink Conference Phone NFR Actie

Yealink Conference Phone NFR Actie

Maak nu kennis met de nieuwe Yealink CP920 en CP960 vergadertelefoons! De NFR actie is de perfecte kans om de CP920 of CP960 uit te proberen en te ervaren of één van deze vergadertelefoons past in jouw portfolio. 

Om gebruik te maken van deze actie stuur je een e-mail naar bestelling@businesscom.nl met als onderwerp “Yealink NFR actie”. Iedere reseller kan 1 NFR (not for resale) pakket bestellen om de producten vrijblijvend te testen. Deze actie is geldig tot 30 september 2019.

Yealink CP920
De vergadertelefoon is een perfecte keuze voor kleine en middelgrote vergaderzalen. De CP920 biedt een groot aantal belangrijke functies, waaronder audio optima HD-technologie, een ingebouwde 3 array microfoons, full-duplex technologie. Hierdoor kunnen alle gebruikers genieten van rijke, heldere en levensechte conference calls.

Bekijk de Yealink CP920 in de BusinessCom webshop!

Yealink CP960 incl. Wireless Mic
De Yealink CP960 is een IP vergadertelefoon van uitstekende kwaliteit, geschikt voor middelgrote en grote vergaderzalen. De vergadertelefoon heeft een 5-inch touchscreen, dit maakt de CP960 zeer gebruiksvriendelijk. Deze uitvoering is inclusief twee extra draadloze microfoons.

Bekijk de Yealink CP960 in de BusinessCom webshop!

 

Log in en lees verder
Meer weten?

Stel je vraag via de button of bel naar 0413-72 42 00