Blijf op de hoogte

Nieuws & Acties

Nieuws & Acties

BusinessCom officieel Spectralink distributeur

BusinessCom officieel Spectralink distributeur

Spectralink is recentelijk de samenwerking aangegaan met BusinessCom. Hierdoor is BusinessCom officieel direct distributeur van Spectralink in de Benelux. Dit melden Piet Sprangers (pre-sales BusinessCom) en Patrick van Biemen (strategic accountmanager Spectralink).
 
Door de samenwerking kan BusinessCom enterprise-grade oplossingen bieden, onder andere in de zorg, detailhandel, productie, banken en horeca. Bovendien zijn de producten van Spectralink complementair aan My-Connect Telepo, de eigen hosted telefonieoplossing van BusinessCom, maar aan de on-premise oplossingen van bijvoorbeeld Unify, Cisco en Mitel en uiteraard hosted oplossingen van derden. De toegevoegde waarde van de connectiviteit met populaire systemen als Microsoft is enorm. Spectralink is officieel gecertificeerd voor SFB online en TEAMS.  Hoe BusinessCom acteert is een goede match met de waarden van Spectralink, vertelt Patrick van Biemen: “BusinessCom is een hardwerkende organisatie die 24/7 voor de klant klaarstaat en dat past perfect bij Spectralink. Samen kunnen wij klanten optimaal adviseren en mobiele communicatieoplossingen aanbieden. Door deze samenwerking kunnen we allebei de markt nog beter bedienen.”
 
Spectralink is gespecialiseerd in zakelijke mobiele bedrijfscommunicatie en staat bekend om superieure spraakkwaliteit, beveiliging en connectiviteit. Sinds 1990 is Spectralink gespecialiseerd in voice over WiFi en door de overname van KIRK Telecom in 2006 is daar DECT aan toegevoegd. De producten van Spectralink zijn dus het resultaat van jarenlange gespecialiseerde ontwikkelingen, een behoorlijke geschiedenis en heel veel kennis. BusinessCom heeft ook vele jaren aan ervaring in de markt en beschikt naast unieke diensten ook over veel technische kennis. Piet Sprangers: “Door de combinatie van onze technische kennis en dat van Spectralink kunnen we onze klanten en eindklanten nog beter ondersteunen met de beste oplossingen voor hun uitdagingen. Ook na de aankoop hebben we samen met Spectralink de kennis in huis om onze resellers te blijven ondersteunen.” 
 
Support is voor Spectralink en BusinessCom allebei uitermate belangrijk. Patrick van Biemen vertelt: “Vanuit professional services bieden we verschillende vormen van support, namelijk software assurance, SpectraCare en SpectraCare+. Met SpectraCare en SpectraCare+ bieden we onder andere vervanging van toestellen op korte termijn en technische ondersteuning door gespecialiseerde supportmedewerkers.” Dit komt bovenop de support die standaard al door BusinessCom wordt geleverd. Piet vertelt: “BusinessCom blijft eerste aanspreekpunt, zoals resellers in de meeste gevallen van ons gewend zijn. Toch zijn SpectraCare en SpectraCare+ belangrijk om ervoor te zorgen dat men de allerbeste support krijgt, met name vanwege de snelle levering van vervangende producten.”

Meer weten?

Stel je vraag via de button of bel naar 0413-72 42 00