Blijf op de hoogte

Nieuws & Acties

Nieuws & Acties

ALE introduceert de SIP CE-DeskPhones

ALE introduceert de SIP CE-DeskPhones

Alcatel-Lucent Enterprise introduceert nieuwe SIP toestellen: de Cloud Edition Deskphones! De nieuwe toestellen zijn binnenkort te bestellen via de BusinessCom webshop.

De Cloud Edition deskphones zijn SIP toestellen met een mooi design en een goede functionaliteit. Profiteer van een breedbandig, verbeterde HD-audiokwaliteit en ervaar zakelijke enterprise-klasse communicatie vanuit de cloud.

De Cloud Edition DeskPhones bieden een communicatie-ervaring op enterprise niveau, met behulp van jouw eigen favoriete cloud-communicatiedienst.

Profiteer van een breedbandig, verbeterde HD-audiokwaliteit, die benodigd is voor het bedrijfsmatige, impactvolle gesprekken wanneer je een zakelijk gesprek voert, of handsfree-modus gebruikt in een vergaderruimte met een paar collega's. Dankzij de Bluetooth-headsets voldoet de hoge geluidskwaliteit aan alle gemakken van mobiliteit.

Profiteer van een eersteklas ervaring en behandel je belangrijkste gesprekken met extra vertrouwen: De grote schermen zijn voorzien van omgevingslichtsensoren en zijn in alle situaties goed afleesbaar. Ze bieden contextuele menu's voor navigatie en toegang tot bedrijfsgegevens voor een directe verbinding.

Je maakt een geweldige indruk, wanneer je gasten en klanten in de kantoren verwelkomt: Cloud Edition DeskPhones bieden een stijlvol, elegant en eigentijds ontwerp, dat een goede representatie is voor het bedrijf. Cloud Edition DeskPhones maken verbinding met de Alcatel-Lucent Enterprise Cloud en zijn gecertificeerd met clouddiensten van derden: Ze bieden een veilige communicatie en kosten efficiƫnt gecentraliseerd beheer.

Download de datasheet

Meer weten?

Stel je vraag via de button of bel naar 0413-72 42 00