Blijf op de hoogte

Nieuws & Acties

Nieuws & Acties

BusinessCom exclusief distributeur van ClearVox hardware

BusinessCom exclusief distributeur van ClearVox hardware

Veghel - ClearVox en BusinessCom B.V. kondigen de ondertekening van een nieuwe samenwerkingsovereenkomst aan. Hierdoor heeft BusinessCom de exclusieve distributierechten voor alle ClearVox hardware in de Benelux. De overeenkomst is onderdeel van de nieuwe distributiestrategie van ClearVox, waarbij het verkoopkanaal duidelijker gedefinieerd is.

De nieuwe overeenkomst tussen ClearVox en BusinessCom heeft betrekking op de distributie van ClearVox Enterprise, Business, Go en VMWare oplossingen. Door de ruime openingstijden en leveropties van BusinessCom is het mogelijk om zendingen snel en 7 dagen in de week te leveren. De hechtere samenwerking zorgt voor een verbeterde marktpositie, waar beide bedrijven van kunnen profiteren.

ClearVox biedt een volledige UC-oplossing, on-premise of in de cloud, die perfect is voor het klein- en groot zakelijke segment. Het platform onderscheidt zich door de vele koppelingen die mogelijk zijn met derde partijen, de eenvoudige personalisatie en vele mogelijkheden. ClearVox zorgt ervoor dat elke gebruiker een kinderlijk eenvoudige ervaring krijgt.

Nick de Haas - ClearVox
“De samenwerking met value added distributeur BusinessCom B.V. zorgt ervoor dat wij ClearVox beter kunnen positioneren in de markt en dat onze producten gemakkelijk en snel kunnen worden geleverd. Het is voor ons van noodzakelijk belang dat wij een hechte samenwerking hebben binnen het distributiekanaal en BusinessCom biedt op het gebied van service en logistiek de beste mogelijkheden. Daarom zijn wij erg trots dat BusinessCom onze exclusieve hardware distributeur is geworden.”

Marcel Derks - BusinessCom B.V.
“Wij zijn ontzettend blij met de nieuwe distributiestrategie van ClearVox, omdat het voor meer duidelijkheid in het kanaal zorgt. Wij zijn natuurlijk erg trots dat BusinessCom zich de exclusieve distributeur van alle ClearVox hardware mag noemen. Door de samenwerking hebben we een nog sterkere propositie richting resellers en de verwachting is dat we samen een sterke groei gaan verwezenlijken.”

Meer weten?

Stel je vraag via de button of bel naar 0413-72 42 00