Blijf op de hoogte

Nieuws & Acties

Nieuws & Acties

Nieuw: Ascom i63

Nieuw: Ascom i63

Ascom introduceert de nieuwe Ascom i63 VoWiFi handset, de stijlvolle en tegelijkertijd robuuste professionele handset voor betrouwbare mobiele communicatie en coördinatie.

Optimale VoWiFi prestaties in drie modellen
De Ascom i63 combineert de betrouwbaarheid, beheersvriendelijkheid en prestaties van VoWiFi met een professionele degelijkheid, ergonomie en een stijlvol ontwerp. De Ascom i63 is verkrijgbaar in drie modellen (Talker, Messenger, Protector) en levert uitzonderlijke netwerk- en roamingprestaties.

Bekijk de drie Ascom i63 modellen nu in de BusinessCom webshop:

Ascom i63 Talker
- Ascom i63 Messenger
Ascom i63 Protector

Bluetooth en lokalisatie
Alle modellen zijn voorzien van Bluetooth, zodat u ze in combinatie met een draadloze headset kunt gebruiken. Het Protector-model is compatibel met infrarood- en LF- en Bluetooth Low Energy (BLE) lokalisatiesystemen. De modellen Messenger en Protector ondersteunen bovendien WLAN access points, Cisco MSE en AiRISTA Flow RTLS lokalisatiesystemen.

Ontworpen om voor u te werken en te blijven werken.
Een 920 mAh batterij zorgt voor 100 uur stand-bytijd en 10 uur spraaktijd. De solide behuizing is stof- en spatwaterdicht volgens IP44 en kan veilig gereinigd worden met gewone ontsmettingsmiddelen.

Eenvoudig te gebruiken. Eenvoudig te beheren. Eenvoudig te beveiligen.
Robuuste duurzaamheid, gecentraliseerd beheer en OTA-updates betekenen een lage Total Cost of Ownership en eenvoudige administratie. Diverse authenticatie- en encryptiemethodes zorgen voor robuuste professionele beveiliging.

Lees hier meer over de nieuwe Ascom i63 VoWiFi handset!

Meer weten?

Stel je vraag via de button of bel naar 0413-72 42 00